Få 1 gratis ved kjøp av 5. Rabattkode: RABATT5FOR4

Babystrikk

Det har kommet en del små plagg av pinnene det siste året! Kristine fikk baby i sommer, og minstejenta mi (Ellinor) er nettopp blitt to år. Vi syns det har vært ekstra kjekt å strikke til de minste. - Selv om de ikke får brukt plaggene veldig lenge, i alle fall ikke de minste størrelsene, så gir plaggene oss gode minner! Og det er en så fin følelse å kunne kle de i hjemmestrikk! Det er kjekt å tenke på at vi lager klær som kan varme dem og pynte opp de vanlige strømpebuksene og bodyene som vi sjelden kommer foruten. Og ikke minst blir plaggene fort ferdig. - Perfekt for oss som er litt utålmodige strikkere!


 


For min del vokste strikkegleden veldig mye da jeg hadde fått min første baby. Jeg kunne ikke lese strikkeoppskrifter skikkelig, så det gikk ikke så fort fremover. Da hun var rundt et år gammel hadde jeg fått knotet meg gjennom et par plagg til henne - med både flere opprekk og med hjelp fra min mor. Gleden da de plaggene ble ferdig gjorde at jeg bare ville legge opp til flere plagg og strikke i vei! 


Da minstejenta mi ble født for to år siden, hadde jeg strikket opp en haug med klær til henne. Hun har en storesøster og, men jeg strikket ikke så mye til henne før hun ble rundt halvannet år. Dermed var det både behov for klær og et stort ønske om å kunne kle den lille jenta i hjemmelagede plagg. Og hun har en stadig voksende garderobe!

Fremover kommer jeg til å skrive om babyplaggene våre og garn som passer fint til baby! 
Legg igjen en kommentar