Få 1 gratis ved kjøp av 5. Rabattkode: RABATT5FOR4

Frakt og returer

Frakt og returer

Alle ordre på strikkeoppskrifter blir automatisk sendt på mail til deg med en gang du foretar ordren din. Denne e-posten inneholder en lenke til oppskriften som er en PDF-fil. Merk at du må oppgi korrekt e-postadresse for å få denne linken på riktig e-postadresse. Det anbefales å laste ned og lagre PDF-filen(e) på et trygt sted.

Dersom det oppstår tekniske problemer ber vi deg sende en mail til post@yndestrikk.no så skal vi sende deg strikkeoppskriften så snart som overhode mulig. 

Fysiske varer blir sendt innen 2-4 virkedager etter ordren din er plassert. Vi sender uten sporing, da dette dessverre er alt for dyrt for en liten bedrift som denne. Vi tar ikke ansvar for pakken under transport og kan ikke erstatte forvunnede pakker. Ønsker du sporing kan pakken sendes som Norgespakke mot en frakt på 150 kr. Send oss da en e-post så ordner vi det. Du har 14 dagers åpent kjøp og angrerett fra du har mottatt en fysisk vare. Retur forutsetter at varen er ubrukt og i samme stand som da du mottok den. 

Varene sendes med Posten og prises etter størrelse på varene. 

Porto for småpakke 0-0,35 kr er på 48 kr.
Porto for pakker 0,35-1 kg er på 70 kr. 

Les mer om angrerett under salgsbetingelser.