Få 1 gratis ved kjøp av 5. Rabattkode: RABATT5FOR4

Om oss

 

Yndestrikk består av to strikkeglade venninner, Ellinor og Kristine. Det hele begynte en sen sommerkveld i 2018, da vi satt med et strikkemagasin og beundret en nydelig genser. Vi kunne ikke vente med å få tak i oppskriften, men til vår overraskelse viste det seg å være en kjøpegenser. I det øyeblikket fødtes ideen om å lage vår egen strikkeoppskrift. Og slik begynte vår reise inn i strikkeverden.

Å skape våre egne plagg, forme dem akkurat slik vi ville, og se dem ta form under våre hender, ga oss en utrolig følelse av tilfredsstillelse. Vi var hektet. Etter hvert som tiden gikk, ble våre design stadig mer etterspurt, og fra høsten 2018 bestemte vi oss for å dele vår lidenskap med verden gjennom Yndestrikk.

Kjærligheten for våre barn og strikking har vært drivkraften bak Yndestrikk. Vi er begge to mødre, der Ellinor har 2 jenter og 2 gutter, mens Kristine har 3 gutter. Sammen deler vi en visjon om å skape klær som passer for begge kjønn, som kan gå i arv fra generasjon til generasjon. Vi er opptatt av funksjonalitet og hverdagskomfort, og mange av våre design oppstår fra våre egne behov som mødre og kvinner. Livet som mødre har lært oss verdien av varme, holdbare klær som kan tåle lek og livets mange eventyr. Dette har inspirert oss til å skape strikkeplagg som ikke bare er vakre, men også funksjonelle og slitesterke.

Vi ønsker å dele våre erfaringer, vår lidenskap og vår strikkeglede med deg. Vår visjon er å skape et fellesskap av strikkere som setter pris på kvalitet, bærekraftighet og personlig uttrykk gjennom sine strikkeprosjekter. Strikking gir oss en utrolig følelse av skaperglede, og vi ønsker å dele denne gleden med så mange som mulig. Å ha strikketøyet i hendene gir oss en følelse av avkobling og mestring som er helt unik. Yndestrikk er vår måte å inspirere og glede andre gjennom strikkingens verden. Vi ønsker å være en kilde til inspirasjon og glede for deg, uansett om du er en erfaren strikker eller nybegynner.

Vi er stolte av det vi har skapt, og gleder oss stort over å dele vår lidenskap med deg.

Ta gjerne kontakt med oss på post@yndestrikk.no hvis du har spørsmål, ønsker å dele ideer, eller vil utforske muligheter for samarbeid. Vi ser frem til å høre fra deg og dele vår lidenskap for strikking sammen med deg!