Få 1 gratis ved kjøp av 5. Rabattkode: RABATT5FOR4

Personvern og vilkår

Dine opplysninger

Vi behandler dataene utelukkende iht. lovbestemmelsene (GDPR). I denne teksten informerer vi deg om de viktigste aspektene om databehandlingen på vår nettside.

Denne personvernerklæringen gjelder for nettbutikken vår yndestrikk.no og nyhetsbrevet vårt. Yndestrikk ANS (org nr. 924449780) er ansvarlig for personopplysninger og data som samles inn. Nettsiden vår er laget i samsvar med norske personvernsprinsipper som bygger på at alle personer har rett til å bestemme over opplysningene om seg selv.


Formål med å innhente informasjon

Når du handler hos nettsiden vår, yndestrikk.no, lagrer vi navn, adresse, mobilnummer og epostadresse. De data og opplysningene vi lagrer trenger vi for å levere varene til deg, samt kontakte deg angående bestillingen din ved behov for dette. Opplysningene du gir og informasjon angående varen du har kjøpt blir lagret og brukt til å lage statistikker over salg, samt når vi skriver regnskap. Nettsiden lagrer også informasjon om deg, selv om du ikke gjennomfører kjøpet ditt hvis du fyller inn opplysninger om deg selv i kassen.

Når du besøker nettsiden samler nettsiden inn automatisk noen opplysninger om din enhet; om din nettleser, IP-adresse, tidssone og noen av cookiene du har installert på din enhet. Videre samler nettsiden opplysninger om de enkelte sidene eller produktene du ser på i nettsiden vår, yndestrikk.no, og hvilke nettsted eller søkeord som fikk deg hit og hvordan du samhandler med nettsiden.


Betalingsløsning

Paypal

Paypal brukes i betalinger når Paypal blir valgt som betalingsløsning i handlekurven på nettsiden vår. Du kan lese mer om Paypal sine egne personvernopplysninger ved å følge denne linken: https://www.paypal.com/no/webapps/mpp/ua/privacy-prev

 

Rettigheter

Som kunde har du rett til å få adgang til de personlige opplysninger nettsiden har om deg. Du kan også få slettet dine opplysninger om du skulle ønske det. Innhentingen av dine opplysninger må til for å kunne fullføre kjøp og kontakt gjennom kontaktskjema som kunde på nettsiden vår. 

Så lenge nettsiden er i drift er data også lagret. Du kan når som helst ta kontakt med oss på epost for å få dine personlige opplysninger slettet eller korrigert. 


Kontaktinformasjon

E-post: yndestrikk@gmail.com

Adresse:

Yndestrikk ANS

Ellinor Good

Skjærpevegen 12 B

4342 Undheim

Org nr: 924449780