Få 1 gratis ved kjøp av 5. Rabattkode: RABATT5FOR4

Bergen strikkefestival

I helgen var vi på Bergen strikkefestival! Det var vår første gang på festival og vår første gang som utstillere. Der lanserte vi vårt første hefte, Babystrikk, og våre egne prosjektposer! I tillegg hadde vi med enkeltoppskrifter og viste frem alle plaggene vi har designet. Det var en veldig kjekk helg på markedet! Og ikke minst var det veldig stas å få treffe så mange andre strikkeinteresserte! 

 

Nå ligger Babystrikk-heftet ute for salg både som digitalt og trykket versjon. Noen garnbutikker har også tatt det inn, og det er veldig stas! Håper vi med dette heftet kan spre mye strikkeglede og inspirere til mange koselige strikkestunder fremover. Heftet er i A5-format og inneholder 10 oppskrifter til baby og småbarn 0-24 mnd. Plaggene er delt inn i Tuva-sett, Lille Spire-hentesett og Gullskatt-serie. I tillegg er det en Basic tights som kan kombineres med de ulike settene, og et babyteppet. I hver oppskrift står det garnforslag og flere garnalternativer.

Vi hadde sydd noen små prosjektposer med i-cord-snor og noen store med glidelås ferdig til markedet. Og bare noen få av den minste størrelsen ble med oss hjem igjen, så disse var populære! Den minste størrelsen er sydd i tynt bomullsstoff med i-cord-snor i hvitt bomullsgarn, og finnes foreløpig i fargene støvet grønn og rosa pudder. Den største størrelsen er sydd i tykt bomullsstoff med en glidelås i gullfarge. Begge har merkelapp av bomull der det står YNDESTRIKK. De kommer snart for salg her på nettsiden vår!Legg igjen en kommentar