Få 1 gratis ved kjøp av 5. Rabattkode: RABATT5FOR4

Luka-jakke, -lue og -votter

I desember lanserte vi vårt andre hefte, Barnestrikk 0-6 år. Der finner du blant annet Luka-jakke, Luka-lue og Luka-votter. Disse plaggene strikkes i glattstrikk og rillestrikk. Oppskriftene er i størrelser fra 0 til 6 år.


Luka-jakke strikkes ovenfra og ned, frem og tilbake på pinnen. Ermene og kantene strikkes i riller og resten i glattstrikk. Strikker du i det anbefalte garnet, Knitting for Olive Merino, blir det en tynn og myk jakke som passer til å brukes både inne og ute året rundt. Jakken har en smal passform som sitter veldig pent på.

På luen starter man med å strikke snorene, og øker til øreklaffer. I oppskriften er det også med et alternativ der du kan strikke luen uten snorer og øreklaffer fra 12 mnd og oppover om du ønsker det. Dette er en tynn og deilig lue som er god å ha både som en del av hentesettet, til og fra barnehage, på skolen og ute på tur.

Vottene strikkes med riller på skaftet og resten i glattstrikk. Du øker til tommelkile, og det vil være en høyre- og en venstrevott. De minste størrelsene strikkes uten tommel og er ganske romslige i passform, mens de større størrelsene sitter tett på hånden. Siden de er strikket i tynt, mykt garn vil de være behagelige på. Den perfekte votten for små hender! 

 
Strikker du jakke, lue og votter, får du et fint sett som passer godt til både baby og barn.

    

I heftet finner du også disse strikkeoppskriftene:

Emmas volangbody (0-2 år) 
Leahs genser (0-6 år)
Leahs kjole (6 mnd - 6 år)
Viola-jakke (1 mnd-6 år)
Viola-kyse (0-2 år)
Viola-strømpebukse (0-4 år)
Viola-strømper (0-6 år)
Helårsbody (0-2 år)
Halvårshals (0-6 år)

Du finner heftet som både digital og trykket versjon.  

Legg igjen en kommentar