Få 1 gratis ved kjøp av 5. Rabattkode: RABATT5FOR4

Om oss og Yndestrikk

Hei, så kjekt at nettopp du klikker deg inn på vår første bloggpost! Du har kanskje funnet oss på sosiale medier, eller kanskje er du en bekjent? Siden du leser dette er du nok i alle fall litt interessert i å vite mer om hvem vi er og hva vi gjør, og ikke minst få tips og inspirasjon til nettopp det denne siden er om, nettopp strikking! Vi ønsker å dele strikkegleden med dere og håper dere vil følge oss videre også her. 


Yndestrikk består av to strikkeglade venninner, Ellinor og Kristine. Vi kommer fra to ulike steder i Norge, men vi treftes for første gang da vi begge bodde på det glade Sørlandet. Barn i samme alder knyttet oss sammen, og etter å ha truffet hverandre flere ganger til både turer og strikk, fant vi ut at vi ville begynne å lage strikkeoppskrifter sammen. 


Vi liker begge funksjonelle, men samtidig stilige og fine klesplagg. Strikkede klær som kan pyntes opp og ned, er en vinner i garderoben til både liten og stor. Vi har blitt helt hekta - det er ingen tvil om at strikkingen er en hobby som har blitt en stor del av hverdagen vår. Det gir oss stor skaperglede og mestringsfølelse - å maske for maske forme et plagg med pinner og tråd. Legg igjen en kommentar