Få 1 gratis ved kjøp av 5. Rabattkode: RABATT5FOR4

To favorittgarn

Det finnes så mye garn! Og vi har testet mange ulike typer. Nå skal jeg fortelle litt om våre topp to favorittgarn, og hvorfor vi har falt for nettopp disse. 


For omtrent tre år siden prøvde jeg Knitting for Olive sin merinoull. Så tynn, myk og deilig! Og ikke minst - for et drøyt garn! Jeg falt ganske fort for dette garnet, og likte godt å bruke det til jentene mine. Siden det er et garn som ikke virker kløende, passet det perfekt til de små. Jeg har brukt det i dobbel tråd og i enkel tråd, og liker begge deler veldig godt! I slutten av november i fjor ble garnet Sunday lansert som et samarbeidet mellom Petite Knit og Sandnes Garn. Jeg gledet meg sånn til å teste dette og måtte få mannen min til å stikke innom garnbutikken etter jobb for å sikre meg noen nøster samme dagen det ble lansert. Sunday er et tynt, mykt og drøyt garn og kan på mange måter sammenlignes med Knitting for Olive sin merinoull. 


Begge garntypene er 100 % ikke-superwash behandlet merinoull, har en anbefalt strikkefasthet på 28 m per 10 cm og kan fint strikkes med dobbel tråd. Disse garntypene kan brukes til nesten alle våre oppskrifter! Det er godt å strikke med disse garntypene, og de gir gode plagg. Men det er ikke bare det som gjør at vi velger disse igjen og igjen. - Vi faller nemlig sånn for fargene. De lekre, duse nyansene som matcher så fint sammen med hverandre! Er du enig, og har du prøvd disse garntypene? 


Legg igjen en kommentar