Få 1 gratis ved kjøp av 5. Rabattkode: RABATT5FOR4

Våre nye bodyer

I det siste har jeg strikket mange bodyer! 


Vi jobber med ulike design på bodyer og for to uker siden lanserte vi den første av disse. Det var Emmas knappebody, og den har allerede blitt en bestselger! Veldig kjekt når mottakelsen blir så god. Vi gleder oss til å se enda flere av denne dukke opp under hashtaggen #emmasknappebody på Instagram. 


Den er strikket ovenfra og ned, frem og tilbake på pinnen. Passformen er ettersittende og det som vi liker aller best med denne er kneppingen i siden. Den gjør at bodyen kan åpnes helt opp uten å måtte dra bodyen over hodet. Dette vet vi at spesielt mange nybakte foreldre syns er praktisk, og vi har også savnet et slikt design. 


Oppskriften er i størrelse 0-24 mnd. Og om man ikke ønsker å kneppe opp hele bodyen ved klesskift, kan man også velge å dra den over hodet og la knappene være pynt. Alle kantene på denne bodyen er elastiske slik at de ikke strammer. Vi har brukt italiensk opplegg og avfelling. Nå i dag har vi lansert oppskriften på Leahs body! Den har likhetstrekk med Emmas knappebody, som du ser, men denne er strikket rundt og med forhøyning i nakken. Leahs body har en elastisk og samtidig velsittende halskant som er enda lettere å dra over hodet. Denne er god om du ikke liker å strikke frem og tilbake, og ser at det å kneppe opp i siden ikke er noe du leter etter i en body. - Kjapt og enkelt av! 


Begge disse bodyene kan brukes rett mot huden. Vår favoritt til tynt garn rett mot huden er Sandnes Garn Sunday og Knitting for Olive Merino.


Trykk her for Emmas knappebody og her for Leahs body.

Legg igjen en kommentar