Få 1 gratis ved kjøp av 5. Rabattkode: RABATT5FOR4

Ventetid

Jeg, Ellinor, venter en liten gutt til neste år, og vi gleder oss veldig! Det blir også stor stas for jentene våre å få en liten lillebror. For meg er denne ventetiden veldig koselig. Vi kommer ikke til å innrede et eget barnerom eller kjøpe mange ting og klær til han, av den enkle grunn at vi bor i et lite rekkehus og han har fått en del arveklær og -utstyr. Så redebyggingen blir mest å brette klær i kurver og nyte planleggingen av nye idéer. Jeg gleder meg til å strikke klær til han og utforske gutteklær! 


Så langt i denne ventetiden har jeg ikke helt landet på hva jeg liker av gutteklær, det blir litt som å lære noe nytt og lete etter inspirasjon på ny. Det er jo mye som passer begge kjønn altså, men her i huset har vi to jenter som er veldig glad i kjoler og fargene rosa og lilla, og det blir det nok litt mindre av til han! Så litt annerledes blir det nok i garderoben hans. Hva kommer han til å bruke mest? Hvordan passform skal plaggene ha? Lille Spire-hentesett og Gullskatt-body brukte Kristine sin yngste gutt for et år siden, og det blir veldig koselig å få kle lillebror i de! Den brune Leahs body strikket jeg til niesen min i vår, og er derfor også et arveplagg. Garntopia-babyteppe var noe av det første jeg strikket i denne ventetiden, og det har vært et supert innimellom-prosjekt mens vi har jobbet med det nye heftet vårt som kommer neste måned!

 

Kanskje skal du også strikke litt babystrikk fremover? Gleder meg til å dele mer fremover om hva som kommer på pinnene utover høsten og vinteren!

3 kommentarer

  • Hei! Send oss en melding på Instagram eller en e-post til post@yndestrikk.no, så skal vi hjelpe deg videre på strikkeprosjektet. :)

    Ellinor og Kristine
  • Jeg har samme problem som Hanne Saupstad. Når jeg teller over maskene i mønsteret kommer jeg til 172… eller et anna partall. Hjelp.

    Marianne Bøvor Movinkel
  • Hei ! Jeg har fått i oppdrag å strikke dette teppet med forskjøvet mønster . Har lagt opp 171 masker, men får det ikke til å stemme. De markerte grå maskene trodde jeg først ikke skulle regnes med, bare hoppes over. Men har skjønt at de skal taes løst av men skal de strikkes på tilbaketuren.. Jeg trodde jeg skulle komme til slutten av rapporten npr jeg kom til enden av diagrammet.

    Hanne Saupstad

Legg igjen en kommentar