Ventetid

Jeg, Ellinor, venter en liten gutt til neste år, og vi gleder oss veldig! Det blir også stor stas for jentene våre å få en liten lillebror. For meg er denne ventetiden veldig koselig. Vi kommer ikke til å innrede et eget barnerom eller kjøpe mange ting og klær til han, av den enkle grunn at vi bor i et lite rekkehus og han har fått en del arveklær og -utstyr. Så redebyggingen blir mest å brette klær i kurver og nyte planleggingen av nye idéer. Jeg gleder meg til å strikke klær til han og utforske gutteklær! 


Så langt i denne ventetiden har jeg ikke helt landet på hva jeg liker av gutteklær, det blir litt som å lære noe nytt og lete etter inspirasjon på ny. Det er jo mye som passer begge kjønn altså, men her i huset har vi to jenter som er veldig glad i kjoler og fargene rosa og lilla, og det blir det nok litt mindre av til han! Så litt annerledes blir det nok i garderoben hans. Hva kommer han til å bruke mest? Hvordan passform skal plaggene ha? Lille Spire-hentesett og Gullskatt-body brukte Kristine sin yngste gutt for et år siden, og det blir veldig koselig å få kle lillebror i de! Den brune Leahs body strikket jeg til niesen min i vår, og er derfor også et arveplagg. Garntopia-babyteppe var noe av det første jeg strikket i denne ventetiden, og det har vært et supert innimellom-prosjekt mens vi har jobbet med det nye heftet vårt som kommer neste måned!

 

Kanskje skal du også strikke litt babystrikk fremover? Gleder meg til å dele mer fremover om hva som kommer på pinnene utover høsten og vinteren!

Leave a comment