Få 1 gratis ved kjøp av 5. Rabattkode: RABATT5FOR4

Yndig

Vårt første design til baby var Yndig hentesett, bestående av jakke, kyse og bleiebukse. Jeg strikket det til en liten niese og hun kunne bruke det fra hun var på sykehuset. Det var utrolig koselig å se strikkeplaggene bli brukt og satt pris på! Settet strikket jeg i Dale Pure Eco Baby Wool - altså et tynt, økologisk ullgarn. Strukturen kom ikke veldig tydelig frem i dette garnet ettersom det ikke har en så jevn overflate. Man kan si det er litt “ullete”. Senere har Kristine strikket det i Dale Lille Lerke - en blanding av bomull og merinoull - og det var kjekt å se hvor ulikt uttrykk det fikk i de ulike garntypene. 

Vi ble veldig glad i dette hentesettet, så det ble flere design i Yndig-serien etterhvert. Vi har laget Yndig finjakke i størrelse 9 mnd - 12 år og Yndig body i strørrelse 0-3 år. Finjakkene har jentene mine brukt mye, og bodyen har samme niesa som fikk hentesettet, brukt mye. Veldig kjekt når plaggene faller i smak både hos mammaen og barna!

Jeg syns alltid det er koselig å strikke til jentene mine og tantebarna, og nå har jeg noe på pinnene mine til en ny liten niese som skal komme. 

Legg igjen en kommentar